Pastores Pastores

Predikant
Met ingang van september 2018 is dominee Marieke Muijen (geb. 1978) verbonden aan de Voorhofgemeente. Zij is geboren en getogen in de West-Betuwe. Na haar studie Theologie en de Kerkelijke opleiding aan de Universiteit Utrecht werkte zij eerst in het voortgezet onderwijs als docent Godsdienst en Levensbeschouwing. Daarna was zij als predikante verbonden aan de PG te West Maas en Waal en aan de Petrakerk in Veenendaal.
Haar hart ligt bij het voorgaan in de eredienst, waarbij inspiratie, schoonheid en creativiteit de sleutelwoorden zijn. Daarnaast wil zij in het bijzonder oplopen en het gesprek aangaan met de jongere generaties om de betekenis van geloof en kerk te ontdekken.
Marieke is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Tiel.

Kerkelijk werker
Marjon Bosch groeide voornamelijk op in het Twentse Wierden en is sinds januari 2013 als kerkelijk werker verbonden aan de Voorhofgemeente. Ze heeft de HBO opleiding kerkelijk werk afgerond en was als zodanig al werkzaam in Apeldoorn en Voorthuizen. Marjon is volop actief in het pastoraat, één van de belangrijkste pijlers van het gemeente zijn. Omzien naar elkaar en met elkaar meeleven, maakt een geloofsgemeenschap tot een gemeente. Ook kinderen en jongeren vallen binnen haar blikveld. Daarnaast is ze te vinden op allerlei plekken van gemeente zijn.
Marjon is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Voorthuizen.